2018. február 19.

A svájci építészet remekei

Rég jelentkeztem már a témában.
Ehhez mit szóltok?





4 megjegyzés:

  1. Az elsöhöz szólnék hozza:-) Biztosan lathato hogy ez nem Németországban van,itt annyira agyon biztositanak mindent,hogy az mar örület:-) Nem tudom melyik lehetett elöbb,az allvany,vagy a gödör:-D Mindkettö gaz amúgy:-))
    A multkor pl a vasutallomas melletti parkolónál ahol egy kb 40cm szeles es 5 meter hosszu gödröt astak annyira körbekeritettek,hogy nem lehetett kihajtani onnan:-( A hajamat téptem,mert miután kiastak a gödröt,hazamentek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az állvány alól szedték ki a földet.Ezzel "csak" az a baj, hogy mi az állványon dolgozunk.
      A német viszonyokat nem ismerem, de ennél kisebb kihágásért az egész építkezést lezárták Magyarországon és elzavartak mindenkit haza.
      Megjegyzem joggal...
      Itt nem számít.
      :(
      A második képen sokat gondolkodtam, hogyan sikerült elkövetni. Még nem jöttem rá....
      :D

      Törlés
    2. Nagyon durva hogy egyáltalán valakinek eszebe jut az allvany alol kiszedni a földet:-( .Egyertelmü hogy ez igy eletveszelyes.Itt annyira felnek hogy beperlik öket,ha valami törtenik,hogy ilyen nem hiszem hogy elöfordulhat.

      Törlés
  2. Az elsőre abszolút no comment... :-( Viszont a másodiknál nem igazán értem, hogy mi a gond, de lehet, hogy a hiba az én készülékemben van. Ha jól látom, akkor itt a sávalapon átvitt védőcsöveket látok, amikben majd valamiféle falban felszálló villany-/gépészeti vezeték fog menni. Önmagában ezzel még nincs semmi gáz, kérdés, hogy az a sávalap a védőcsövekkel szerkezetileg hogy néz ki...

    VálaszTörlés