2017. november 20.

Rendelés

Rendeltem  2 x 4 darab gumit.
Ma ezt hozta a futárszolgálat.
Vajon az összeset egyenként fogják kiszállítani?
:D


7 megjegyzés:

  1. Én úgy csináltam, hogy választottam egy gumist a neten, a kínálatából kiválasztottam a megfelelő abroncsokat, a megbeszélt időpontban odamentem, és kb. fél óra alatt felrakta a gumikat. Nem értem, mi a ráció abban, hogy hazaviteted. Úgyse a párod fogja kicentírozva felszerelni, nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tök egyszerű.
      A kedvenc gumisom nem áll szerződésben a kedvenc gumis nagykerrel.

      Törlés
    2. Az, hogy a kedvenc gumisod így nem húz le párszáz frankkal. Még soha nem láttam svájcban gumist olyan áron gumit árulni, ami picit is elfogadható lett volna az interneten rendelhető árakhoz hasonlítva.

      Törlés
    3. Ez valami sajátos svájci szemétség. Itthon is van bőven lehúzás, de speciel ezt még nem tamulták el. Vagy csak mázlim volt? Ki tudja manapság? :-)

      Törlés
  2. Nincs kicsomagolva. Lehet, hogy több darab van egy fóliában.:-)))))))

    VálaszTörlés
  3. Amikor bútort csináltattam, az asztalos adott egy árajánlatot. Magasnak tartottam a bútorlapok költségét (amit ő is vesz valahol). Szóltam, hogy magas az anyagár.
    Azt válaszolta, hogy ennyiért adja a lapszabászat. Megnéztem a három betűs nevű multi árait és sokkal alacsonyabbak voltak. Az ABS-ezés is sokkal olcsóbb volt náluk. Mondtam az asztalosnak, aki azt felelte, hogy ő egy adott lapszabászatnál vásárol. Azt feleltem, hogy most bizony nem. Így is lett.:-))

    VálaszTörlés
  4. Jelentem megérkezett az összes, 8 gumi 6 ragszámon jött.
    :)

    VálaszTörlés