2015. szeptember 24.

Legyen saját erdőd

Minap egy érdekes bekeftetési hirdetésbe  futottam bele.
Az egyik legbiztonságodabb üzletként ajánlják az erdőtelepítésbe fektetett pénzt.
12 %-os hozamot ígérnek, ami bizony tényleg komoly nyereség.

Az üzleti hasznon kívül nem elhanyagolható a társadalmi felelősségvállalásban való részvétel sem.

A cég az 1960-as években kezdett erdőtelepítésbe Costa Ricán. Gondos előkészítés után döntöttek az ország mellett, a politikai helyzet stabil, az éghajlat pedig megfelelő a keményfa telepítéshez.
Később már Ecuadorban is létrehoztak telepeket.fotók innen: liveforestry.com


Véleményük szerint a fa az egyik legértékesebb árucikk. Multifunkcionális, hisz használjuk az építő-, és a könnyűiparban, mint energiaforrás is jelen van mindennapjainkban. Ezek mellett nem elhanyagolható ökológiai természeti erőforrás. A globális kereslet a trópusi keményfa iránt 1994 és 2010 között 25 %-al nőtt, ez fenntartható és növelhető az ázsiai országok igényeinek növekedésével.


Az oldaluk meggyőző, ajánlom figyelmetekbe:
ITT:
ITT pedig a hirdetési link.

2 megjegyzés:

 1. Szépen hangzik, de sajnos ugy szokott lenni, hogy minél nagyobb kamatot igérnek annál bizonytalanabb a dolog. Ezt már apám is mondta mindig, aki közgazdász volt és sajnos a saját bőrömön is megtapasztaltam.:-(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem kapok jutalékot a beszervezésből.
   :D
   Mint helyi érdekesség írtam róla.
   ........
   12 % hozam elérése abszolút reális.
   Ha már 30 % lett volna, akkor én is kételkednék.

   Ellenben felvetettél egy kérdést. Véleményem szerint óriási probléma, hogy otthon az emberek 95 %-nak fogalma sincs a pénzpiacról. Nagy kár, hogy az iskolában nem oktatják. Sokkal fontosabb lenne, mint megtanulni egy verset.
   Amikor mutogatják az ilyen-olyan károsultakat, vegyesek az érzéseim. Az öregeket sajnálom, mert ők még a szalmazsákhoz és a takarékhoz voltak szokva, nincs kellő tapasztalatuk.
   A fiatalokkal azonban nem tudok együttérezni.
   Ugye, kis kockázat- kis pénz, nagy kockázat-nagy pénz alapon működik a befektetések világa. Az emberek nagy része a kis kockázat-nagy pénz párosítást szeretné, ami nem működik. Nevezhetjük akár kapzsiságnak is.
   Aki befektet, tisztában kell legyen azzal, mibe fektet be, milyen kockázattal, garanciával.

   Törlés