2015. október 15.

Programajánló

Jövő héten vendégeink érkeznek, és elkezdtem programok után kutakodni. Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy nehéz dolgom van, nem tudok mit kezdeni a bőség zavarával.
Nem akartam egész napos elfoglaltságot, és sok utazást sem, ezért a megszokott oldalakat nem vettem figyelembe. Milyen jól tettem!

Ezt találtam, nézzétek:
A program több településen elérhető országosan. Általában néhány óra alatt (programtól függően) megcsinálható. Élvezetes gyereknek és felnőttnek, megfizethető.

Tulajdonképpen nem is tudom minek nevezzem. Kincskeresés?
Valami olyasmi. Modernkori, interaktív felfedező túra.
Egy adott útvonalon el vannak rejtve különböző feladatok, melyek megoldása útbaigazítást is nyújt a következő pont megtalálásához és egyben játszva tanít. A túra végén étkezés is kérhető, igény szerint. Szerveznek kis társaságoknak, de akár komplett csoportoknak is játékot, sőt mint céges rendezvény is megrendelhető.

Aargauban a várak állnak a középpontban, Lenzburg, Wildegg és Turgi. Az idei évtől már Brugg is szerepel a programban. Itt arra érdemes figyelni, hogy télen nem elérhető.
Erről részletebsen itt olvashatsz.


Próbáljátok ki, jó szórakozást!!!

8 megjegyzés:

  1. Szia Svajcisapka!

    Nèzd meg a Google-ban azt hogy "Geocaching.com", vàlaszd ki a megfelefö nyelvet ès meg fogsz lepödni.
    Ha letöltöd a "Geocaching" App-et, akkor akàr ingyen is tudtok jàtszani, mèghozzà az egèsz vilàgon. Nem is gondoltam volna, hogy ezt mindenhol jàtszàk az emberek amig valaki meg nem mutatta. Ès hogy mèg a mi kis vàrosunkban ès a közelèben is lehet jàtszani, attol aztàn teljesen meglepödtem. Ha kell mèg info akkor irj :) Szèp napot kivànok

    maresz

    VálaszTörlés
  2. Esetleg valahol irtad mar ezeket a "megszokott" oldalakat? Ha nem akkor itt kommentben ajanlanal parat? Koszonom szepen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.ausflugsziele.ch/
      Ha hazaérek, írok még.

      Törlés
    2. Koszonom szepen

      Törlés
    3. http://www.glocals.com/things-to-do/
      http://www.infozentralschweiz.ch/vergnuegungspark.htm
      http://www.freizeit.ch/

      Törlés
  3. Ami a foxtrail-t illeti, en voltam egyszer Luzernben egy ceges buli alkalmaval, es hat - legalabbis nekem - iszonyat unalmas volt. Gyerekeknek talan erdekes lehet, bar nagyon be kell loni a korosztalyt.

    VálaszTörlés