2014. december 18.

Itt ma Karácsony lesz...

... ha a fene fenét eszik, akkor is.
Mitóa itt élünk, minden évben rendhagyó az ünnep.
Soha nem 24-én tartjuk. Illetve akkor is.
:)
Tartottuk már kocsiban (24-én utaztunk haza), volt 22-én, 20-án.
Idén ma lesz.
Nem a dátum a fontos.

Most reggel 8 van.
Amit eddig csináltam, az konvergál a nullához. Egész héten rengeteg volt a munka, estére ki voltam purcanva.

Annyit sikerült elérnem, hogy az ajándékokat már csak csomagolni kell.

Fogalmam sincs mi legyen a vacsara.
Segítsetek!
Ami nem jöhet szóba: halászlé, töltött káposzta, semmilyen rántott hús.
A rendelkezésre álló alapanyagok: csirke-. és disznóhús.

És nem akarok egész nap a konyhában állni, mert még fát is kell díszíteni.
Ja, és segítségem nincs, ma még mindenki dolgozik.

Így állok most:





Fa a dobozban



Ennyi áll belőle
:D

5 megjegyzés:

  1. Szia,

    rendszeresen olvasom a blogod, de nem vagyok az a kommentelő típus. Itt egy gyors és könnyű recept. És karácsony ízű :) http://fuszereslelek.blog.hu/2007/11/20/marokkoi_sargabarackos_csirke

    VálaszTörlés
  2. Mi erre gondoltunk:

    http://www.nosalty.hu/recept/gesztenyes-aszalt-szilvas-pulykamell

    VálaszTörlés
  3. Én csak most értem ide, gondolom a vacsin mär tul vagytok ! :) Igy hät nem marad mäs hätra , mint hogy boldog békés "szentestét" kivänjak Nektek ! :)

    VálaszTörlés
  4. -Most már túl vagy rajta...
    -Ha azért volt, mert ma már utaztok, akkor jó utat kívánok!
    (Ha haza, akkor itthon (is) nagyon vigyázzatok!!! Naponta több komoly baleset van, -esős, taknyos, ködös útviszonyok...)
    Remélem, "valahol" azért lesz néhány nyugodt napotok is, amihez kellemes ünnepeket kívánok.

    VálaszTörlés
  5. Minden bejegyzést köszönök, nagyon kedvesek vagytok.
    Végül nagyon "leegyszerűsítettem", de annak ellenére nagyon jól sikerült az este.
    Mi maradunk, a fiam utazik haza.
    :)
    Az ajánlott recepteket el fogom készíteni, hosszú még az ünnep.

    Reggel gyorsan bevásároltam és nagyon szép sertésszüzet láttam.
    Ehhez kerestem egy gyors, maceramentes receptet.
    Ő lenne az:
    http://www.nosalty.hu/recept/baconnel-gongyolt-sertesszuz-zoldfuszeres-vajjal
    Megcsináltam csirkemellel is.
    :)
    Előételnek tapas volt.
    Desszert pedig profiterol.

    VálaszTörlés