2015. május 11.

Dráma

Ilyen eseményekről nem szeretek tudósitani, de sajnos nem mehetek el szó nélkül mellette. Ha jól emlékszem, egy évvel ezelőtt volt hasonló tragédia, amikor egy apa, két saját gyerekét ölte meg.

Most egy másik elmebeteg zavarta meg a békés anyák napját egy svájci kisvárosban. Nem messze, tülünk északra, Würenlingenben.
Video itt:
Írott német nyelvű sajtóban ITT és ITT.

Magyarul ITT olvashattok róla.
A magyar cikket annyiban egészíteném ki, hogy az elkövető többször került már a rendőrség látókörébe, fegyvertartási engedélye nem volt.
:(
Szörnyű.

forrás: aargauerzeitung.ch

1 megjegyzés:

  1. A rendőrségi sajtótájékoztató szerint a feltételezett elkövető Schwyz kantonból Aargauba ment szombat éjjel, majd szó szerint kivégezte a családot. Majd miután végzett, az utcán a szomszédot is agyonlőtte. Hogy őt miért, nincs magyarázat. Lehet, hogy a szomszéd a lövések hallatára ment az utcára. Többen is hallották a zajt, és az utcabeliek értesítették a rendőrséget. Közben a férfi öngyilkos lett. Hogy ez volt-e a szándéka, és hogy mi áll az egész ügy hátterében, még nem ismert.
    Az elkövető nem volt ismeretlen a rendőrség előtt, volt már büntetve fenyegetés és testi sértés miatt. Legutóbb ebben az évben volt házkutatás schwyzi otthonában, de nem találták meg az engedély nélkül tartott fegyvert.

    VálaszTörlés